Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

04 лютого 2005 року у м. Забарж на території замковго палацу управління туризму та управління культури Тернопільської ОДА спільно із Регіональним туристично-інформаційним центром та Радою з туризму Карпатського регіону провели нараду-семінар з питань розширення бізнес можливостей розвитку музейної справи.

Учасники заходу - працівники музеїв Тернопільської області (близько 30 представників) - обговорили шляхи покращення співпраці з туристичними організаціями регіону, засади маркетингової справи.
Це вже третє засідання із працівниками закладів культури, що відбулося в рамках виконання проекту "Розширення бізнес - можливостей розвитку музейної справи в Західній Україні" , що діє за підтримки фонду Євразія.

Проект "Розширення бізнес-можливостей розвитку музейної справи в Західній Україні"

Регіональним туристично-інформаційним центром спільно з Радою з туризму Карпатського регіону та обласними державними адміністраціями регіону започатковується проект сприяння розвитку музейної справи в Західній Україні.

Метою проекту є підвищення життєздатності музейних комплексів, салонів, галерей шляхом організації заходів з удосконалення в них рівня менеджменту, маркетингу, в т.ч. виявлення додаткових послуг, які вони можуть надавати для залучення нових джерел доходів, організації нових напрямків діяльності та підвищення рівня якості обслуговування відвідувачів.

В рамках проекту заплановано проведення навчальних семінарів для працівників музейних інституцій в регіоні, видання посібника організації та ведення музейної справи; організація ознайомчих турів для туристичних організацій та представників ЗМІ музеями регіону з метою розробки та популяризації туристичних маршрутів місцями культурної спадщини регіону. Угоду про підтримку проекту Фондом Євразія підписано 09 липня 2004 року. Термін реалізації проекту - 1 рік.

На першому етапі заплановано створення професійної бази даних музейних комплексів та закладів культури. На основі опитування серед цих організацій буде здійснено відбір пілотних музеїв в кожній області, на базі яких будуть проведені основні заплановані заходи.

Запрошуємо заклади культури, музейні комплекси, салони, арт-галереї та майстрів народної творчості долучитися до реалізації проекту.

Отримати бланк анкети та детальну інформацію щодо реалізації проекту можна в офісі Регіонального туристично-інформаційного центру в м. Івано-Франківськ (тел. 0342 502474) або в офісі виконавчої дирекції Ради з туризму Карпатського регіону (тел. 0342 551856).

e-mail: ctb@trade.gov.if.ua

[назад]


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования