Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

ПРЕС-РЕЛІЗ

ОЗНАЙОМЧА ПОЇЗДКА МУЗЕЯМИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ТА ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ

05-06 травня 2005 року відбулася ознайомча поїздка для представників туристичних компаній та засобів масової інформації Івано-Франківської та Львівської областей музеями Івано-Франківщини та Тернопілля. Поїздка відбулася в рамках виконання Регіональним туристично-інформаційним центром проекту "Розширення бізнес-можливостей розвитку музейної справи Західної України" за підтримки Фонду Євразія за рахунок коштів, наданих Агентством Міжнародного Розвитку США.

Це вже третя поїздка організована з метою надання туристичним організаціям допомоги в плануванні туристичних програм по регіону, складовою яких є ознайомлення із історією, культурою та природою нашого краю.

В роботі туру також взяли участь головний редактор журналу "Музеї України" (м. Київ), представники засобів масової інформації та туристичних фірм з м. Києва.

В рамках програми туру учасники відвідали

У Галичу — Національний заповідник "Давній Галич", церкву Св. Пантелеймона, Музей Караїмів, музей-скансен архітектури та побуту Прикарпаття, музей історії Галича;

У Бережанах — Музей книги, Краєзнавчий музей, Музей Б.Лепкого, Музей переслідуваної церкви;

У Збаражі — Національний заповідник "Замки Тернопілля", Збаразький замок;

У Кременці — Музей Юліана Словацького, Краєнавчий музей та Замок на горі Бона.

Протягом поїздки відбулися зустрічі із головою Бережанської районної державної адміністрації, міським головою м. Бережани, представниками туристичного бізнесу районів.

Організатори туру висловлюють щиру подяку музейним працівникам регіону, ПП "Галичанка ІФ" (м. Івано-Франківськ), готелю "Еліт-Центр" (м. Рогатин), Національним заповідникам "Давній Галич" та "Замки Тернопілля", Кременецько-Почаївському державному історико-архітектурному заповіднику, Фонду розвитку Збаража ХХІ століття, Збаразькому туристично-інформаційному центру та усім учасникам туру за допомогу в здійсненні поїздки.

Наступний тур для представників туристичних компаній та засобів масової інформації відбудеться в 20 числах травня до Львівської областей, в рамках якого заплановано відвідання музеїв у Самборі, Львові та інших.

З приводу участі у турі запрошуємо звертатися до організаторів поїздки:

Регіональний туристично-інформаційний центр тел.: (0342) 50-24-74
Рада з туризму Карпатського регіону, тел.: (0342) 55-18-56

[назад]


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования