Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

Прес-реліз

17 січня 2006 року відбудеться перше засідання представників туристичних організацій Івано-Франківщини в рамках проекту „Повернення в місто у межиріччі двох Бистриць” за участю представників управлінь туризму обласної адміністрації та міськвиконкому.

Проект виконується Івано-Франківською обласною організацією Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні спільно із Радою з туризму Карпатського регіону протягом періоду з січня по червень 2006 р. згідно угоди, підписаної 28 грудня 2005 року з Фондом Євразія в рамках спільного конкурсу Івано-Франківської міськвиконкому та Фонду „Разом зробимо Івано-Франківськ кращим”.

Завдання проекту полягає в реалізації комплексу заходів з метою збільшення туристичних потоків в м. Івано-Франківськ, сприяння у розробці екскурсійних ностальгічних турів у Західну Україну з обов’язковим включенням у програму перебування туристів відвідання столиці Прикарпаття.

Згідно із статистикою, протягом року організаціями туристичної інфраструктури (турфірмами, закладами проживання та культури) Івано-Франківської області обслуговується понад 1 мільйон туристів та екскурсантів. Разом з тим, більшість відпочиваючих використовують Івано-Франківськ як «перевалочну» базу, затримуючись тут на 2-3 години в очікуванні транспорту.

Не зважаючи на це, Івано-Франківськ має ряд переваг у порівнянні з іншими містами-конкурентами. Відстань від Івано-Франківська до відомих туристичних центрів Карпатського регіону (відстань до Львова, Тернополя та Чернівців – близько 130 км) дозволяє використовувати місто та його інфраструктуру в якості відправного пункту при проведенні комплексних турів по регіону, в тому числі ностальгійних.

З метою пожвавлення розвитку саме цього виду туризму необхідно розробити та проштовхнути на ринок якісно новий туристичний продукт, одним з цільових ринків якого може виступати російський туристичний ринок, а також організації української діаспори в місцях компактного проживання вихідців з нашого регіону.

Серед практичних заходів, які планується здійснити в рамках проекту:

  • Проведення міні-опитування туристичних фірм на предмет зацікавленості в співпраці у сфері ностальгічного туризму, а також визначення проблем, які виникають під час роботи з організації, просування та реалізації спеціалізованих ностальгійних турів
  • Проведення семінару для туристичних фірм та закладів розміщення Івано-Франківська з планування ностальгійного турпродукту
  • Розробка варіативних проектів ностальгійних турів по області та Карпатському регіону України з врахуванням того, що базовим містом для організації і проведення турів є Івано-Франківськ
  • Поширення на ринку створеного турпродукту шляхом видання та розповсюдження туроператорського каталогу і компакт-диску з кращими пропозиціями оригінальних сентиментальних та ностальгічних турів для цільових аудиторій туристів
  • Розповсюдження нового турпродукту серед зацікавлених туроператорів на спеціалізованих туристичних виставках в Росії (Москва , Санкт-Петербург) та Україні, а також шляхом прямої поштової розсилки за адресами діючих на території колишнього СРСР і Європи об`єднань та громад українців. За сприяння управління туризму Івано-Франківської облдержадміністрації створені турпродукти будуть представлені на провідних міжнародних туристичних виставках у м. Берліні, м. Києві та інших.
  • Розміщення пропозицій на популярних Інтернет–ресурсах.

Щодо участі у засіданні 17 січня 2006 року запрошуємо звертатися в офіс виконавчої дирекції Ради:

тел. (0342) 55-18-56
e-mail: ctb@trade.gov.if.ua

 

[назад]


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования