Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

ШАНОВНІ ПАНОВЕ!

Щорічно тисячі туристичних фірм, профспілкових організацій і органів соцзабезпечення відправляють десятки тисяч своїх клієнтів та співробітників на курорти України для відпочинку та оздоровлення. При цьому всі вони змушені користуватися окремими прайс-листами і комерційними пропозиціями, за якимя важко уявити повну і об’єктивну картину на курортно-оздоровчому ринку в Україні. Саме тому рекламно-інформаційний каталог «Родники здоровья. Украина: туризм и отдых» (наклад - 20 тис.; формат А 4; об’єм ~ 114 стор.), який видається ось вже дев’ятий рік, користується заслуженою увагою організацій і фірм, що займаються питаннями оздоровлення, відпочинку і туризму.

Зокрема, з метою створення оптимальних умов для вибору здравниць при визначені місць оздоровлення своїх підлеглих Фонд соціального страхування тимчасової непрацездатності уклав договір про надання необхідної кількості каталогів для своїх регіональних представництв в обласних та районних центрах України. За безпосередньої участі Національної туристичної організації та Ради з туризму Карпатського регіону каталоги розповсюджуються на міжнародних туристичних виставках в Києві, Дніпропетровську, Львові, Ужгороді, Севастополі, Москві, Санкт-Петербурзі, Пермі, Мінську, Алмати, Ташкенті, Тбілісі, Берліні, Будапешті, Парижі, Познані, Лейпцизі, Лондоні. Також каталоги розповсюджуються шляхом прямої поштової розсилки серед зацікавлених туристичних фірм, спеціалізованих на відпочинку і оздоровленні в Україні.

В останньому випуску довідника ви знайдете:

  • повну інформацію про готелі, санаторії, профілакторії і бази відпочинку із зазначенням лікувального профілю, місцезнаходження і телефонів для довідки;
  • опис цікавих екскурсійних маршрутів в різних курортних регіонах України;
  • календар туристичних виставок, які будуть проводитися в СНД;
  • карту України із зазначенням основних курортних зон;
  • розклад руху поїздів по Україні і в Україну;
  • міжнародний розділ, в якому інформація по кожному регіону подається на англійській мові.

Звертаємо вашу увагу на те, що виходить регіональне доповнення по Карпатському регіону «Родники здоровья. Карпаты: туризм и отдых» (формат А4, наклад 5 тис. екз.), яке видається за підтримки Ради з туризму Карпатського регіону ось вже третій рік. Таким чином, Ваша інформація розміщується в двух каталогах. За домовленістю наше видавництво надає Вам необхідну кількість доповнень для презентаційних цілей.

Окрім того, про Вас надається рекламна інформація в довіднику «Родники здоровья. Украина: туризм и отдых», ваші данні розміщуються в мережі Інтернет за адресою: www.kurort.net.ua і стають доступними необмеженій кількості зацікавлених організацій і приватних осіб в Україні, Росії. Молдові, Білорусії і в інших країнах світу.

Виходячи з цього, ми можемо з впевненістю наголосити, що наше видання є всеохоплюючим та вседоступним джерелом інформації для максимально можливої кількості зацікавлених організацій, а також надійним помічником при виборі місця відпочинку чи оздоровлення на курортах України. І тільки разом, об’єднавши наші зусилля, ми зможемо допомогти цим організаціям отримати необхідну інформацію, цим самим, облегшити їм роботу з вибору здравниці, а для себе отримати додаткових клієнтів на відпочинок чи оздоровлення.

Каталог виходить дев’ятий рік. Періодичність – 1 раз в рік. Час випуску каталогу – травень 2006 року.

Стандартний варіант розміщення рекламної інформації на 2006 рік: 1/4 – 4500 грн.; 1/2 – 6300 грн.; 1/1 – 9000 грн.; (вартість за два каталоги, всі затрати по виготовленню макета включені).

Для партнерів Ради з туризму Карпатського регіону фірма «Альянс 2000» надає особливі умови: скидка до 30% (в залежності від об’єму поданої інформації), а також розстрочка на 2006 рік.

Кінцеві умови обговорюються індивідуально.

З усіх питань запрошуємо звертатися за тел.: (0482) 343-954, 343-959.

З повагою, керівник проекту Трічева Вікторія.
(048) 760-17-03
alyans@eurocom.od.ua

  нагору 


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования