Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

Шановні пані та панове!

Запрошуємо Вас прийняти активну участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Індустрія гостинності України та Польщі: разом готуємось до Євро-2012», на якій Ви зможете не лише ознайомитися з сучасними тенденціями розвитку індустрій гостинності в Україні, з індустрією комфорту Львова, з інноваційними системами продажу додаткових послуг у готелі, але й перейняти досвід Польщі щодо вдосконалення послуг гостинності в умовах Європейського Союзу.

В рамках «Дня індустрії гостинності» на виставці, для керівників та ключових працівників готельно-ресторанного бізнесу передбачаються авторські майстер-класи розроблені провідними вітчизняними та зарубіжними компаніями та тренінги Швейцарського Інституту Стандартів Якості.

Якщо Ви професійний ресторатор, або просто гурман, для Вас буде корисною інформація про розвиток ресторанного бізнесу в нашій країні. Дізнатися про особливості ресторанного маркетингу та психологію клієнта, визначити основні складові успішного функціонування ресторану, ознайомитись з особливостями кейтерінгу, а також поділитися власним досвідом Ви зможете в рамках круглого столу «Ресторанний бізнес нового тисячоліття». Феєричним завершенням роботи «Дня індустрії гостинності» буде «Кулінарне шоу» від іменитого шеф-кухаря.

Вся ця синергія подій відбудеться 19 жовтня 2007 р. у Львівському Палаці мистецтв в рамках VIII Міжнародної виставки-ярмарку «ТурЕКСПО-2007» та Спеціалізованої експозиції «ГОТЕЛЬНИЙ ТА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС».

Організатори конференції – ЗАТ «Гал-ЕКСПО», Держспоживстандарт України, ДП НДІ «Система», Швейцарський Інститут Стандартів Якості в Україні за підтримки Державної служби туризму і курортів та Польського Комітету стандартизації.

Ми запрошуємо авторитетних доповідачів, відомих отельєрів та рестораторів, щоб підняти український рівень гостинності до стандартів міжнародного рівня.

Для забезпечення ефективної роботи підприємств індустрії гостинності запрошуємо відвідати Спеціалізовану експозицію «ГОТЕЛЬНИЙ ТА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС», де буде представлений весь потенціал українських та зарубіжних виробників товарів та послуг для готелів, ресторанів, кафе, барів, хімчисток та пралень. В широкому асортименті будуть представлені: обладнання для ванних кімнат, прибирання готельних номерів, ресторанів, для індустрії розваг, комп’ютерні та телекомунікаційні технології, ландшафтні рішення, текстиль та білизна, спецодяг та уніформа для персоналу, технологічне обладнання для кафе, барів та ресторанів, посуд, кухонний інвентар, пропозиції доставки продуктів, тощо.

Ми будемо раді бачити Вас серед учасників запланованих заходів!

Участь в усіх заходах безкоштовна, кількість місць обмежена.

Додаткові документи у форматі Word:

 

[назад]


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования