Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

Програма «Громадські зв’язки»

Тематика: Менеджмент готелів та ресторанів, Івано-Франківська область

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) повідомляє про початок програми «Громадські зв’язки» (Community Connections Program), що є програмою громадської дипломатії та впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Програма надає можливість українським учасникам та їх американським колегам обмінятись професійним досвідом та дізнатись про життя громад у Сполучених Штатах та Україні. Під час перебування у США учасники проживатимуть у приймаючих сім’ях. Програма стажування передбачає відвідування американських державних, приватних та громадських організацій, що працюють за даним напрямком та мають пряме відношення до тематики програми. Учасники програми візьмуть участь у семінарах, тренінгах та дискусіях. Програма стажування у США триватиме 3 тижні. Група складатиметься з 10 фіналістів, також буде відібрано 2-5 альтернативних кандидатів, які візьмуть участь у програмі лише у випадку, якщо хтось з основних кандидатів відмовиться від участі у програмі. Учасники відбиратимуться шляхом відкритого конкурсу. Зміст програми буде розроблено для групи в цілому із урахуванням побажань учасників. Від фахівців, які працюють за згаданою тематикою, знання англійської мови не вимагається. Всі витрати покриваються Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), окрім витрат, пов’язаних із виготовленням закордонного паспорта та подорожей територію України.

Головною метою стажування за напрямком «Менеджмент готелів та ресторанів» є вивчення учасниками такого аспекту як відповідність існуючого сервісу потребам та очікуванням клієнтів. Також будуть розглянуті такі питання:

  • Відповідність та співвідношення між поняттями ціна та якість та що слово «сервіс» означає по-суті;
  • Культура поводження з клієнтами;
  • Ефективне управління ресторанним та готельним бізнесом;
  • Роль та місце національної культури у бізнесі;
  • Гостинне та щире ставлення до клієнтів – як запорука успішного бізнесу;
  • Підтримка та заохочення українських представників вищеназваних бізнесів до подальшого розвитку галузі та інфраструктури для відпочинку та бізнесу.

Учасниками програми «Громадські зв’язки» з тематичним напрямком «Менеджмент готелів та ресторанів» можуть бути керівники функціонуючих готелів та ресторанів, маленьких приватних готелів, власники садиб у сільській місцевості, лідери громадських організацій, які займаються розвитком туризму а також представники місцевих органів влади, відповідальні за розвиток промисловості та інфраструктури в регіоні.

Загальні вимоги до кандидатів:

  • Бути громадянином України;
  • Проживати в Україні на момент підготовки, відбору та проведення програми;
  • Працювати в зареєстрованій українській громадській, приватній або державній організації, діяльність якої спрямовано на розвиток ресторанного та готельного бізнесу на території Івано-Франківської області;
  • Працювати на керівній посаді та мати щонайменше 2 роки досвіду роботи за вищевказаним напрямком і намір працювати в своїй сфері ще 5 років;
  • Мати право отримати візу типу J-1 (віза програм обмінів) та дотримуватися обмежень, що несе даний тип візи.

Щоб взяти участь у конкурсі, кандидат повинен:

Заповнити та вчасно здати анкету - до 11 грудня 2007 р . за однією з адрес:

Регіональний туристично-інформаційний центр , вул. Галицька, 4а, м. Івано-Франківськ
з 10 до 17 год. протягом робочого тижня, тел: (0342) 50-24-74, електронна адреса:  sm@tourism-carpathian.com.ua або ng@tourism-carpathian.com.ua

Програма «Громадські зв’язки» , вул. Еспланадна, 28, офіс 7, м. Київ з 10:00 до 18:00, тел. (044) 246-72-05/13

Електронна версія анкети знаходиться на Інтернет-сторінці програми «Громадські зв’язки» www.cc-ukraine.org.ua . Заповнену та роздруковану анкету необхідно здати за вищевказаними адресами.

Бути готовим пройти співбесіду в Івано-Франківську 26-27 грудня 2007 р., що проводитиметься незалежними та об’єктивними експертами, представниками USAID та програми «Громадські зв’язки».

Якщо у Вас виникають запитання стосовно програми, будь ласка, звертайтесь до Київського офісу програми «Громадські зв’язки»

Project Harmony є організацією, яка виконує програму «Громадські зв’язки»,
(Community Connections Program) в Україні
вул. Еспланадна 28, офіс 7, Київ 01001, Україна
телефон/факс.: +38 (044) 246-7205, 246-7213
Internet: www.cc-ukraine.org.ua
E-mail: ccua@ph.kiev.ua

[назад]


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования