Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

Прес-реліз 18.01.2008

Долинський та Рожнятівський райони отримають новий поштовх у сільському зеленому туризмі

З початку 2008 року у 2-х прикарпатських районах, а саме на Долинщині та Рожнятівщині, Регіональний туристично-інформаційний центр за підтримки Українського жіночого фонду розпочав реалізацію проекту з підтримки жіночих ініціатив у галузі сільського зеленого туризму.

Протягом шести місяців в рамках проекту будуть проведені круглі столи та тренінги для представниць сільських громад Долинського та Рожнятівського районів, які прагнуть розвивати популярну на Прикарпатті сферу сільського зеленого туризму; експертами Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні буде надано консультаційну та інформаційну допомогу учасницям проекту з питань якості обслуговування та налагодження діяльності в сфері гостинності.

Для тематичних груп на початку квітня буде організований навчальний тур до діючих успішних садиб на території Яремчанської міської ради, протягом якого можна буде ознайомитися з основами започаткування та ведення бізнесу у даній галузі на практиці.

Фінальним етапом проекту буде проведення категоризації туристичних садиб Рожнятівського та Долинського районів, після якої таким садибам буде надано рекламно-інформаційну підтримку.

Партнери проекту: Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини, Івано-Франківська обласна організація Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні, Фонд розвитку територіальної громади села Татарів Яремчанської міської ради. Свою готовність сприяти успішній реалізації проекту висловили Рожнятівська та Долинська районні ради.

Запрошуємо до участі в реалізації проекту, про програму якого детальніше можна дізнатися у Регіональному туристично-інформаційному центрі:

вул. Галицька, 4а, м. Івано-Франківськ, 76000
тел./факс: (0342) 50-24-74
e-mail: ng@tourism-carpathian.com.ua

[назад]


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования