Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

Прес-реліз

10 вересня 2008 р. о 10.00 год. в приміщенні Регіонального туристично-інформаційного центру (м. Івано-Франківськ) за організації управління туризму головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації і РТІЦ відбулася робоча нарада з представниками туристично-інформаційних центрів і пунктів Івано-Франківської області. Участь у нараді взяли керівники та представники ініціативних груп ТІЦ з Долини, Надвірни, Верховини, Городенки, Яремче, Тлумача, Богородчан.

У вступному слові начальник головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації В. Семків наголосив, що розбудова мережі туристично-інформаційних центрів в Україні є важливою складовою розвитку галузі, що підтверджено Указом Президента України «Про заходи щодо розвитку туризму і курортів в Україні» від 21.02.2007р. № 136/2007, Стратегією розвитку та маркетингу туризму області на період 2007-2015 роки, проектом обласної Програми розвитку туризму на 2008-2010 роки.

На нараді обговорювалися питання щодо напрямків діяльності туристично-інформаційних центрів в області, розбудови їх мережі. Було визначено необхідність налагодження партнерських відносин та співпраці туристично-інформаційних центрів Івано-Франківської області, в т.ч. з:

  • структурними підрозділами з питань туризму райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад;
  • туристичним бізнесом та інституціями галузі (закладами проживання, харчування, культури, туристичними фірмами тощо);
  • із засобами масової інформації.

Обговорювались шляхи налагодження інформаційного взаємообміну між туристично-інформаційними центрами області та зацікавленими сторонами щодо організації, проведення та участі в спільних заходах і проектах з підтримки розвитку та просування туризму Івано-Франківщини; в т.ч. проведення акції «Вдячне Прикарпаття»; представлення області на міжнародних туристичних виставках та ярмарках у період з вересня по грудень 2008 року (м. Київ, м. Львів); спільна видавнича діяльність.

Учасники наради висловилися щодо необхідності розробки та затвердження єдиного туристичного логотипу та промоційного гасла області; проведення ознайомчих виїзних засідань в центри та пункти туристичної інформації з метою обміну досвідом; укладання меморандуму про співпрацю в мережі туристично-інформаційних центрів.

Засідання проведено в рамках проекту «Діалог влади–бізнесу–громади для розвитку туризму Івано-Франківської області», підтриманого відділом преси, освіти та культури Посольства США в Україні

 

[назад]


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования