Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

Підсумок еко-проекту по Дністру

Кінець осені на Прикарпатті ознаменувався закінченням проекту, який втілювався у Городенківському районі та мав на меті акцентувати увагу до питань збереження навколишнього середовища у Дністровському каньйоні.

Цю ініціативу за підтримки програми МАТРА КАП Посольства Королівства Нідерландів здійснював клуб мандрівників «Золоте Руно» спільно з Регіональним туристично-інформаційним центром і головним управлінням з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації. До роботи за проектом також долучилися представники Івано-Франківської обласної ради, Городенківської районної ради та Городенківської райдержадміністрації, учнівська молодь.

Починаючи з травня активісти проекту здійснили просвітницькі акції для місцевих громад, а також організували ряд екологічних акцій з очищення найбільш забруднених місць на території Дністровського каньйону (зокрема – у с. Незвисько та у с. Раковець). Окрім практичних заходів були проведені також спільні засідання з туристичними організаціями та лідерами сільських громад району, на яких учасники розробили ряд рекомендацій до обласної програми розвитку туризму та розвитку Дністровського каньйону.

Фінальним акордом проекту стало видання буклету про Дністровський каньйон накладом 10 тисяч, встановлення зупинок для туристів поблизу сіл Репужинці та Кунисівці, а також організовані місця для відпочинку і збору сміття. Виготовлені окремі інформаційні таблиці, присвячені можливостям відпочинку та правилам поведінки у Дністровському каньйоні, які протягом туристичного сезону будуть доступні туристам у с. Незвисько.

«Попри те, що проект завершився, ми продовжуємо працювати з місцевими громадами задля подальшого поширення набутого цього року досвіду у інших районах, що охоплені Дністровським каньйоном, та підтримки цієї ініціативи, яку ми задали у сфері збереження унікальної природи нашого Дністра» – повідомив керівник проекту і голова клубу «Золоте Руно» Сергій Дідич.

Детальніше про Дністровський каньйон:

http://www.tourist.org.ua/

 

[назад]


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования