Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

Довідка щодо здійснених заходів у 2005 році

Головна мета діяльності Ради – підтримка розвитку та просування туристичної галузі Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей. У 2005 році Рада здійснила багато заходів для популяризації нашого регіону.

Так в 2005 році за підтримки та участі Ради з туризму побачили світ:

  • спецвипуск журналу “Музеї України: Музеї Карпат”;

  • проспекти окремих музеїв регіону (10 музеїв);

  • спецвидання каталогу “Родники здоровья: Карпаты” (санаторні та рекреаційні заклади);

  • англомовний каталог “Colorful Carpathians” ;

  • посібник з основ музеєзнавства, маркетингу та рекламно-інформаційної діяльності музеїв;

  • журнали “Карпати. Туризм. Відпочинок” (4 номери).

Туристичні пропозиції регіону були представлені на міжнародних виставках у Берліні, Києві, Кривому Розі та регіональній виставці у м. Чернівці.

З метою сприяння розвитку та популяризації регіонального туристичного продукту Рада організувала для представників туристичного бізнесу, закладів культури та засобів масової інформації близько 20 круглих столів, основною тематикою яких було розширення туристичної оферти Карпатського регіону, підвищення рівня обслуговування гостей краю, перспективи розвитку турпродукту на основі багатої історико-культурної спадщини регіону.

Протягом року Рада отримала понад 100 звернень від українських та іноземних туристів щодо відпочинку в Україні.

Серед найбільш значних заходів, проведених Радою з туризму Карпатського регіону – фестиваль народних майстрів “Карпатський Вернісаж”, участь у якому взяли понад 250 майстрів з 13 областей України; відвідали фестиваль туристичні групи з Тернопільської, Чернівецької, Львівської областей, гості з Данії, Росії, США та Канади. Близько 70 статей, інформаційних сюжетів було присвячено фестивалю (національні телебачення). Туристичні фірми заздалегідь планували тури вихідного дня на фестиваль.

Вивчення попиту туристів та об’єднання зусиль організацій дозволило залучити до розвитку туристичної галузі підтримку міжнародних донорських фондів – ПАУСІ, Посольство США, Фонд Євразія.

Серед проектів, які виконані у 2005 році Радою

  • проект підтримки розвитку музеїв регіону;

  • розробка польсько-українського туристичного порталу про регіон (англійська, польська та українська мови). Сайт щодня відвідує близько 100-150 осіб, з яких 60% - українці, близько 40% - іноземці.

  • видання англомовного каталогу про регіон. Путівник розповсюджено серед дипломатичних представництв в Україні, а також вислано поштою на окремі партнерські організації закордоном.

На сьогодні Рада виступила партнером у розробці проектів в таких напрямах:

  • підтримка розвитку сільського туризму (спільно із партнерами з Італії та Польщі)

  • підтримка розвитку еко-туризму (спільно із партнерами із Німеччини та Польщі)

  • сприяння збереженню та розвитку культури (спільно із партнерами з Греції)

  • сприяння розвитку регіональних аеропортів (спільно із партнерами з Греції, Сербії та Чорногорії)

Рішення за поданими проектами буде прийняте Європейською Комісією у 2006 р.

Рада - єдиний український партнер проекту “TourismPartners Europe”, який впроваджується спільно із агенціями регіонального розвитку, туристичними асоціаціями Німеччини, Польщі, Словаччини та Чехії. В рамках проекту передбачається розробка додаткової програми, яка стимулюватиме розвиток українсько-словацької співпраці в галузі туризму.

Станом на грудень близько 150 організацій регіону та України є офіційними партнерами Ради з туризму Карпатського регіону. Річний бюджет організації склав близько 200 тис. грн.

Головою Правління Ради 13 грудня 2005 року обрано заступника голови Чернівецької облдержадміністрації – п. Михайла Ярославовича Сеничака (детальніше про нового Голову Правління Ради на сайті www.bucoda.cv.ua ).

 

  нагору 


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования