Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

9 та 10 вересня на майдані Шептицького в Івано-Франківську відбувся Другий фестиваль народного декоративно-прикладного мистецтва «Карпатський вернісаж».

Прес-реліз

Участь у відкритті свята взяли голова Державної служби туризму і курортів Анатолій Пахля, міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, заступник голови Івано-франківської облдержадміністрації Володимир Шкварлюк. Урочисте закриття відбулося 10 вересня о 15.00 на майдані Шептицького за участю заступника міського голови Віктора Кімаковича, голови постійної комісії з туризму Івано-Франківської обласної ради Івана Підлетейчука, начальника головного управління туризму і культури облдержадміністрації Володимира Федорака, а також організаторів фестивалю — Наталії Гасюк (виконавчого директора Ради з туризму Карпатського регіону) та Віктора Рудницького (голови ради Асоціації економічного розвитку Івано-Франківщини).

Понад 200 майстрів, умільців та митців з 18 областей України представили на виставку-ярмарок свої роботи. Близько 100 учасників з Прикарпаття, 50 майстрів репрезентують інші області Карпатського регіону. Участь у заході взяли умільці з Новосибірську (Росія), які представили вироби з берести.

Загалом було проведено понад 100 майстер-класів з ткацтва, вишивки, гончарства, плетіння з лози і бісеру та ін. Усі гості «Карпатського вернісажу» мали можливість опанувати і відтворити особливості різних видів прикладного мистецтва, отримати індивідуальний урок у народних майстрів.

Для дітей і їхніх батьків на цьому родинному святі української культури передбачили спеціальні сюрпризи — приємні подарунки від ЗАТ “Оболоні”, мережі магазинів “Крона”, всеукраїнської газети “Порадниця”, гірськолижного курорту “Буковель” та ВАТ “Прикарпаттяобленерго”. Окремі учасники фестивалю були відзначені спеціальними дипломами за підписом заступника голови облдержадміністрації Романії Постолянюк. А двоє гостей фестивалю виграли відпочинок протягом двох днів в готелі “Водоспад” в м. Яремче.

Фестивальне дійство було яскравим святом народної творчості, мудрості і краси! Впродовж двох днів «Карпатського вернісажу» на майдані лунала музика. 9 вересня — Гуцульський ансамбль Івано-Франківської обласної філармонії та група «Гринджоли» (за підтримки ТзОВ “Пластпайп”). 10 вересня для учасників і гостей фестивалю виступив Оркестр народної музики під керівництвом майстра народних інструментів Романа Кумлика (Верховина).

Вперше ярмаркова частина акції доповнена кінопереглядом. У перший день фестивалю о 20.00 на вул. Низовій 2 коло приміщення Івано-Франківського обласного художнього музею демонструватимуться документальні фільми про особливості культури, традицій і ремесел Карпатського регіону. Для усіх партнерів фестивалю було організовано концерт камерної музики від “Гармонія Нобеле”.

У виставкових залах Художнього музею з 13 до 24 вересня експонуватиметься добірка робіт майстрів вернісажу. Колекція буде виставлена на огляд і на продаж.

«Другий фестиваль «Карпатський вернісаж» засвідчив об’єднання всієї громади обласного центру Прикарпаття, — повідомила Наталія Гасюк. — Йдеться і про матеріальні ресурси, які надали приватні підприємці та комерційні організації міста, і про підтримку ідеями, які надходили від городян. Тому ми говоримо про власне родинне свято української культури у нашому місті». Організатори фестивалю дякують усім партнерам, спонсорам, міським службам та організаціям за надану підтримку і повідомляють, що наступного року фестиваль відбудеться 8-9 вересня.

 

Організатори фестивалю: Рада з туризму Карпатського регіону, Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини за підтримки Міністерства культури і туризму України, Івано-Франківської облдержадміністрації, виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Генеральні спонсори фестивалю: Готель «Водоспад» (м. Яремче), ВАТ «Прикарпаттяобленерго», туристичний комплекс «Буковель», газета «Порадниця».

Фестиваль підтримують: ВАТ «Приватбанк», ТзОВ «Пластпайп», фінансова корпорація «Декра». (Вдруге до проведення фесту долучилися «Буковель», «Прикарпаттяобленерго», «Декра», «Пластпайп» та «Приватбанк».)

Гостей приймали: готелі „Аускопрут”, „Надія”, туркомплекс „Прикарпаття”, мотель „Формула-1”.

Офіційний перевізник: «Мерседес-Таксі».

Офіс виконавчої дирекції Ради з туризму Карпатського регіону: вул. Грушевського, 21, кімн. 655, м. Івано-Франківськ, 76004, тел. (0342) 55-18-56 e-mail: ctb@trade.gov.if.ua , www.tourism-carpathian.com.ua

 

ПАРТНЕРИ ТА СПОНCОРИ ФЕСТИВАЛЮ:

Організатори та Співорганізатори:

 

Генеральні спонсори:

 

Генеральний туристичний спонсор:

  Генеральний медіа-партнер:

 

Патронат:

Міністерство культури і туризму України
Державна служба туризму і курортів України

Івано-Франківська обласна державна адміністрація

Івано-Франківська міська рада

Генеральний перевізник:

 

Генеральний інтернет-партнер:

"Мерседес-Таксі" тел. 0-51, (050) 589-06-83

 

Національний інтернет-партнер:

 

за чистотою слідкує:

 

Спонсори:

   
     

Інформаційні партнери :

Радіо:

   
   

Журнали:

 

всеукраїнський журнал
Музеї України

 
   
       

Газети:

 

 

Інтернет-служби:

 

 

 

   

Партнери:

    Туристичний комплекс "Прикарпаття"
(м. Івано-Франківськ)
Мотель "Формула-1"   Івано-Франківський обласний художній музей   ПП Олександр Оришко
     

[назад]

[всі новини]


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования